Накуй, зозулечко

Скоріш накуй зозулечко
Хоча би років сорок,
Щоб рідная мамулечка
Жила б ще років сорок.

Ну що ж, накуй зозулечко
Хоча б ще років тридцять,
Щоб рідная мамулечка
Жила б ще років тридцять.

Тоді накуй зозулечко
Хоча би років десять,
Щоб рідная мамулечка
Жила б ще років десять.

Не замовкай зозулечко,
Не замовкай сіренька,
Хай рідная мамулечка
Живе для нас довгенько.

Коли щось не заладиться
Вона ж завжди із нами,
Вона ж для нас порадниця,
Як бути нам без мами.

В гайочку зелененькому
Зозулечка кувала,
А в хаті по тихенькому
Мамулечка вмирала.

А діточки, гукаючи,
Просили все зозулю
І плакали, не знаючи
Як їм спасти мамулю.
05.05.02


Рецензии