Засвiдчую

Засвідчую прожитими роками,
Самотніми холодними ночами,
Загаслими з роками почуттями
Та вчинками, які здійснив без тями,
І полум`ям не втрачених бажань
Та друзями, яких нема нажаль.

Засвідчую, що краще хочу жити,
Від холоду ночами не тремтіти,
З незгасними з роками почуттями,
Без потягу робити все без тями,
Із здійсненням не втрачених бажань
Та з друзями, яких нема нажаль.
03.05.02


Рецензии