Турботи
Сидять у голові,
І повно всякої роботи,
Таке вже селяві.
У кожного свої бажання –
Усе переробить,
Уникнути страждання,
Заможно в світі жить.
І головою кожен б`ється,
Як рибонька об лід,
Коли зла доля посміється
Наславши море бід.
Якщо ти мужній та завзятий
І в тебе друзі є,
І на собі ти не затятий,
Це щастячко твоє.
Лише із друзями здолаєш
Турботи й долю злу
І птицю успіху впіймаєш,
Розвієш самоту.
25.02.02
Свидетельство о публикации №113030502061