Заглять на вогник
Самотньо щось мені,
Всім перемиєм кості,
Згадаєм кращі дні.
Міцного вип`єм чаю,
По бублику з`їмо,
Вірші я почитаю,
Зіграєм в доміно.
Не прийдеш, мабуть, знову –
Горілку я не п`ю
І цю твою відмову
Тихенько я стерплю.
Тобі я не цікавий,
Не хочеш ти дружить,
Що ж буду без забави
Продовжувати жить.
На вогник мій привітний
Хтось може ж надійде,
Вже не такий амбітний,
І друга тут знайде.
15.01.02
Свидетельство о публикации №113030501959