Залишаться

Залишаться дерева й квіти
І чудо-трелі солов`я,
І буде інший хтось радіти,
Кохане чуючи ім`я.

Залишаться ранкові зорі
Й зозулі – роки рахувать,
І буде інший вдячний долі,
Що може дихать і співать.

Залишаться тумани й роси,
Ліси і гори і поля,
І край мій інший потом зросить,
Щоб рідна квітнула земля.

Залишу в світі все і зникну –
В землі рідненькій розчинюсь,
Та буть завжди таким не звикну
Й до сонця ясенем проб`юсь.
14.01.02


Рецензии