Тиша

Тиша
Хтось хлюпає носом та пише.
Майже зовсім не дише.

Полишу
Плаксію й заплакану тишу,
Хай тільки речі залишу.

Розчинність
Від гніву суціль безпричинність,
Крізь сльози, сором та чинність.

Зламаю
Все що маю, і те, що не маю.
Та поруч із ним заспіваю.

Прокинусь
На зустріч плаксієві кинусь,
Та більше нікуди не дінусь.


Рецензии