Розмова з луною

Привіт тобі, Місяцю! Як твої справи?
Ти щось сьогодні занадто яскравий.

Що бачив на днині віщих пророків?
І скільки зробив на зустріч їм кроків?

Що кажуть поети тобі через склянку?
Чи знову шкодують про кралю-гулянку?

Чи бачив закоханих по містах?
Що сховано в їхніх солодких вустах?

Мені що скажеш, коханий двобою?
За Сонце я скучила  за тобою…

Чому ти ховаєш од мене обличчя?
Невже таємниця походить на звичай?

4.03.13


Рецензии