Кузларимиз биларди факат

            ***
Кузларимиз биларди факат
Биз телбаланиб... билмаганимиз
Уша,ишкдан карахтланган пайт
Улганимиз  ё улмаганимиз...
Биларди, ортикчалигин суз
Юракларни тикишятганида
Ва эртагин тукишятганида
Бир-биридан нафас олиб куз...
Биларди-ю,хеч туймасини хеч
Дийдорга.. ва тикканин жонин
Хаддан зиёд кийнаб имонин
Гарчи,ишк куймасин,куйсаям кеч
Биларди-ю, ох,кисиб буйнини
Секин,сен дея  бошлаб куйини
Чучиб-пусиб,тиланарди тот
Шу утли нигохли дор симига
Фидо этиб, хаёт-у, мамот
Эртаклар кушди, ишк тилсимига...
           ***


Рецензии