Раптово зустрiв

Я листами тебе закидаю,
Напишу дев`яносто листів,
Розкажу як тебе я кохаю
З того дня, як раптово зустрів.

Опишу як без тебе страждаю
І який я нещасний бідак,
Бо по місту щоденно блукаю,
Та тебе не зустріну ніяк.

Тільки в снах я тебе зустрічаю,
Потопаю в обіймах твоїх,
Я адресу у тебе питаю,
Та лиш чую веселий твій сміх.

Я благаю Святе Провидіння,
Щоб побачився з нею я знов,
Щоби нас не кидало везіння
Й відчуття про взаємну любов.

Якщо ти із далекого краю,
Я адресу візьму для листів
Й напишу, що тебе  так кохаю,
Як кохати ніхто не умів.
23.07.02.


Рецензии