Обiйму й зацiлую

Обійму я тебе й зацілую,
Прошепчу найніжніші слова,
Що тобою коли я милуюсь,
То душа соловейком співа.

Як побачу твої ясні очі,
І почую як твій голосок,
Настають в мене днини співочі
І я п`ю свого щастя ковток.

А як палко тебе обіймаю
І цілую в жагучі уста,
То у небі неначе літаю
Та із плеч десь зникають літа.

Ти така уся ніжна й чудова,
Біля тебе я знов молодий,
І не треба ніякого слова,
Щоб любові дух чути святий.
03.07.02.


Рецензии