Краса

Краса заворожує погляд,
Оновлює світу чуття,
Вражаюча з сірістю поряд
Рятує і світ і життя.

Рятує як свято від буднів,
Як добрість рятує від зла
І справи людськії марудні
Покращує тільки краса.

Красива душею і зовні
Людина всі має права
На роки щасливі та довгі,
На добрі багаті жнива.

Від злості страшної навали
Щоб світ врятувала краса,
В добрі щоб нащадки зростали,
Щоб їх берегли небеса.
19.06.02.


Рецензии