Готуйся

За п`ять хвилин до перемоги
Готуйся все ж до поховань
Серед життєвої дороги
Своїх омріяних бажань.

Готуйся пережить невдачу
І підлу  зраду, і біду,
Борись за щастя серед плачу
І вір завжди в свою звізду.

Бо перемоги пережити
Значніше легше ніж біду,
Ніж переможених любити,
Й стоять за правдоньку святу.

Від перемог не розслабляйся,
Та їх бальзам поменше пий,
Дух боротьби тримать старайся,
Але розумний і не злий.

Завжди до гіршого готуйся
Й навчайся як перемагать,
А щоби страху ти позбувся
Навчись собою керувать.
14.06.02.


Рецензии