Напишу тобi
Можливо на сторінку,
Одного за усі літа
Відколи маю жінку.
Я хочу написать тобі
Не про хронічну бідність,
Що виграла у мене бій
За добру ситу дійсність.
Не буду і того писать
Зникала як надія
Щоб самовіддано кохать,
Й про щастя щезла мрія.
Не буду плакать і ридать,
Тобі це не цікаво,
Листа не схочеш прочитать -
Порви, твоє це право.
В листі благатиму простить,
Що не розгледів зразу
Своє кохання в судну мить,
Прости мене за зраду.
10.06.02.
Свидетельство о публикации №113030401946