Берiмось за руки

Братове, берімось за руки,
Щоб сили з`єднавши свої,
Душ наших відчуть перегуки
Й в життя вигравати бої.

Ми разом, без злої зневіри,
Збудуємо праведний світ,
Де матимем щастя без міри,
Ну, хоч би на тисячу літ.

Як хочеться вірить у краще,
Бо гірше завжди в нас було,
Зневіра підводить як завше –
Чи зможем здолать давнє зло.

Тож візьмемось, браття, за руки,
Щоб сили з`єднавши свої,
Здолати столітнії муки
Та виграть за щастя бої.
19.05.02.


Рецензии