Несумiснiсть

Поетичні слова нагідками
Віртуальність мою уквітчали,
Стали в творчій колоді тузами
І подіяли так, ніби чари.

Все було б романтично й чудово,
Та в реальності – власна колода.
А її, вже більш значуще, слово
Мені чулося надто холодним.

Я чекала чуттєвих емоцій,
А вони були стримано-сині.
Та байдужість на кожному кроці
Мала цвіт і коріння Волині.

У розмовах ти  лід-незнайомець,
Хоч в поезії - щирий коханець.
Я порівнюю «сіно-солому» -
Й почуттів зупиняється танець.

Дві особи - в одній оболонці,
Де поверхня - гладенька й колюча.
В однім серці – морози і сонце,
В однім тілі – рівнина і круча.

Дві душі – полум’Яна й байдужа.
Поряд  серце, спроможне кохати…
Я не можу з’єднати  ці душі,
Та повір: я їх хочу з’єднати.
                03.03. 2013р.


Рецензии