Овозинг эшитиб, тош котмок рохат

              ***
 
 Овозинг эшитиб,тош котмок,рохат..
 Вазнсиз холатда,хушни йукотиб
 О,шу дам,кудратин пичраб мухаббат
 Эзарди,панжаси,бугзимга ботиб
 Чидардим..то узи толиккунича
 Гижиниб,охири ташлаб кетарди
 Факат,беор юрак,тонг отгунча
 Мазза-лаб..кон ютиб..кутарди..
             ***


Рецензии