Куйиб булдим, бир ховуч кулман

           ***
 Куйиб булдим..бир ховуч кулман
 Куй,тикилма,кетаман тузиб.
 Бехуш чайкалганимдан,кулма
 Сен хам..булганча,булгансан сизиб
 Бошда бехос,сунг хайратланиб
 Кузларинга билмай тутилдим
 Кийин бу дарддан хасратланиб
 Хазил деган, зилга ютилдим
 О, мунис,гам билмас кузларим!
 Нима жин ургандия сизни
 Ер-ла яксон килиб бизларни
 Нечун упаётибсиз изин?
 Кани сиздаги кучли гурур?
 Акл-у,идрокни бошкаролган
 Кучлимикан баттол куз кургур ?
 Ишк аталгандан яралган!
 Каловлатиб куйдими бетуш
 Ёруг оламни унутдириб?
 Алжиратдими дарддан бехуш
 Бир нигохин...бир умр,кутдириб...
          
            ***
       
 


Рецензии