вiрш

я називаю себе тобою бо відстань
між нами така як між шкірою
та шкірою і між нами нема
різниці і немає розділень
а інший кордон це
розірваний перехід
відкритою раною ти називаєш мене
я та з нас двох хто каже
ось ти маєш ніж
зроби цей розріз.


Рецензии