Опiвноч

Й часом опівночі, заївши усі серіали,
ти почуваєшся як у рибі вода.
Та вдавані слідчі, за часом стежачи,
відкидають без гумору зябра й луску.
Отак уподобана на вранішній обмін,
ти світишся кістками,
а з тебе риють ікру.
Як хотілося б їх удавити болючим хребтом.
    14.02.2009


Рецензии