Thoughts in English

I want to touch your hands.
I want to destroy all trains.
I want to overcome separation.
I want to be with you in different situations.

Be with me nearby always, please.
Smilе in the camera, when you will hear cheese.
Enjoy each moment of your life.
Our love is the truth instead of lie.
*******************************
(Я хочу коснуться твоих рук.
Я хочу уничтожить все поезда.
Я хочу преодолеть разлуку.
Я хочу быть с тобой в разных ситуациях.

Будь со мной рядом всегда, пожалуйста.
Улыбайся в камеру, когда ты услышишь сыр.
Наслаждайся каждым моментом жизни.
Наша любовь -это правда вместо лжи.)


Рецензии