март 1, 2013 23 04

гей, перехожий! виклич мені швидку
я потребую негайної допомоги
не відшкодує страховка мені цього
коли нікуди не хочуть йти ноги

я захлибнувся у роздумах і за собою тебе тягну
гей, перехожий, я тебе сльозно благаю
виклич пожежників кілька машин терміново
хоча, постривай, я й так уже догораю

не обертайся та йди своїми шляхами
ти, перехожий, не змусиш мене ридати
я випаровуюсь, знищуюсь, перетворюсь
щоб лиш не змусити тебе й секунди чекати

тут така траса, тут швидкості, Бог милуй мене!
я лиш дивлюсь ,але ні,ні за що не ступлю
й тільки що можу - стискаю в руках конверт
ти вже нервово чекаєш, а я крізь тебе дивлюсь

гей, перехожий, дивись там, не зачепись
бордюри високі, а водії як й завжди жорстокі
свій той останній автобус я на сьогодні впустив
швидка ні до чого, бо ноги невиліковні


Рецензии