Я любов
Не проживу без тебе я і дня
В любові всі думки мої про тебе
Поклич мене поклич і я піду
Пр
Від твого погляду я тебе зрозумію
Лебідкою до тебе припливу
Якщо туман густий покриє ранок
Я стукіт серця твого віднайду
Якщо ти мене любиш і бажаєш
До тебе моє серце приведе
Ти поруч будь завжди цього бажаю
Я не ревную вірю і люблю
Не хочу знати слухати не хочу
Що кажуть люди вірю я тобі
Людські слова отрута,
Антитоксин це є твоя любов
Платком я рота людям не накрию
Де ти ходив де ти бував ти біля мене
Ти повернувся до мене я є любов
Пр
Свидетельство о публикации №113030200724
Христос Воскрес!
Виктор Богодухов 2 05.05.2013 08:51 Заявить о нарушении