Кицька
Й на фобію захворіла,
Закомизила кота,
Бо, бач, кішка не проста!
Щоб кошачий рід знеславить
Геніїв прилюдно палить,
Як кошачу чує «мову»,
То ганьбить останнім словом,
А «свідомих» так ганяє
Наче Христа розпинає!
На запитання: Хто й звідки?
Запитанням для розвідки.
Отака сварлива Киця,
Звірі впевнені – Тигриця!
*
Талант є, поклик - в нінащо,
Тому герой давно вчорашній.
24.02. 2013р
Свидетельство о публикации №113030205044