На пам ять онуку

На пам`ять онуку

Незабаром ти підеш до школи
Й будеш різні науки учить,
Бережись щоб тебе не збороли
Згубні звички – колотись й курить.

Треба добре учитися в школі,
Щоб розумним ввійти у життя,
Щоби бути улюбленцем долі
І не буть безпорадним дитям.

Пам`ятай треба вчитися далі,
Щоби вищу освіту здобуть,
Нажимать треба добре педалі,
Щоб здолати учбовую путь.

Будеш вчитись на кого захочеш,
Головне ти завжди пам`ятай,
Що зробити все в світі ти зможеш
Тільки труднощі перемагай.

Пам`ятай, коли станеш дорослим,
То учитися треба й тоді,
А то будеш голодним і босим,
Бо не знайдеш роботи собі.

Все потрібно робити розумно,
Знати  чим і для чого і як,
Бо інакше скінчиться все сумно,
Без навчання не можна ніяк.

Передай всім нащадкам повчання,
Що знання їм потрібні завжди,
Прикладають усі хай старання,
Щоб пізнати життєві ази.
04.01.03. 


Рецензии
Дід по життю удалець,
Онук буде молодець!

Григорий Божок   03.03.2013 17:16     Заявить о нарушении