Втомились

Чи ми втомились від життя,
А чи воно від нас втомилось,
Що притупились почуття
І все байдужістю покрилось.

І сонце гріє вже не так,
Як всіх нас замолоду гріло,
Й любима їжа нам не в смак,
Бо роблять зараз все невміло.

Усе проходить мимо нас
І ми нікому не цікаві,
Хоч відчуваємо підчас -
Ще б послужили добрій справі.

А так копаємось в собі
Та все пригадуєм минуле,
Коли були ми на коні
Аж поки старість не відчули.

Чи нам набридло вже життя,
А може ми йому набридли,
Одне лишилось заняття –
Наїстися неначе бидло.
24.12.02.


Рецензии