Долi течiя

Кудись несеться долі течія,
А ми, тихенько борсаючись в ній,
Пливемо хоч і мучить печія,
Що спротиву не чинимо ми їй.

Не знаємо чи стане вміння й сил
Щоб подолати долі течію,
Та щоб своїх не надірвавши жил,
В житті дорогу прокладать свою.

Невпевненість в собі так шкодить нам,
Що ладні борсатися в течії
І вірити оманливим словам,
Що неможливо подолать її.

Безвільна психологія раба
Паралізує розуму політ
І нас в походи вже не зве труба,
Бо в нашому болоті весь наш світ.
29.11.02.


Рецензии