Циганка

Кричить циганка:“ Люди !
Підходьте погадать,
Я розкажу що буде,
Що треба вам чекать.

Хто ручку позолотить,
Тому все розкажу,
Що у житті зашкодить,
На картах покажу.

Коханого до дівки
Приворожу умить,
Готуйте гроші тільки
Й почну я ворожить.”

Брехня так продається
Всім тим, що хочуть знать,
Чи майбуття всміхнеться,
Чи прийдеться страждать.

Майбутнеє не знають
Ворожки – брехуни,
Лиш гроші заробляють
Посланці сатани.

Нам наперед не знати,
Що там у майбутті,
Кому й яких чекати
Раптовостей в житті.

Та чи потрібно знати,
Коли нам смерті ждать,
Чи буде настрій дбати
І весело співать.

У праці й спілкуванні
Вся істина життя
Та в спільному шуканні
Шляхів у майбуття.
16.11.02.


Рецензии