Зла любов

Запросив я тебе на побачення,
Обіцяла мені, що прийдеш,
Та для тебе немає це значення,
Побрехеньки мені ти плетеш.

Я щовечора місяць чекатиму,
Що до ранку ти врешті прийдеш,
Про кохання моє я казатиму
І що кращого ти не знайдеш.

Та ти дружиш з якимись бандитами,
Я їх всіх у Дніпрі утоплю,
Привалю їх бетонними плитами,
Бо тебе за всіх краще люблю.

Ось тоді прибіжиш на побачення
І спитаєш чого так роблю,
Попросивши у тебе пробачення,
Розкажу як тебе я люблю.

Дніпро швидше тектиме з Анталії,
Ніж тебе я колись розлюблю,
Подарую тобі всі конвалії,
А суперників всіх утоплю.

Тобі краще зі мною кохатися,
Я нікому тебе не віддам,
Я тебе буду вік добиватися,
Ти повір моїм щирим словам.
24.10.02.


Рецензии