Перший другий..

..дні весняні.. промайнуть.. як мить. Перший день весни як свято. Другий день - день народження ... Чудово... свята переслідують мене. Хтось казав що коти в цей час бродять щасливі в пошуках кохання... ;) Ну істинно природній процес пробудження від сну, природного збудження та жаги до життя, продовження життя.. у всіх його проявах. Хтось каже що природа відроджується, я ж застосовую термінологію "прокидається від сну".. такого собі відпочинку під білим зимовим покривалом. Таким яким ми зазвичай вкриваэмо себе на ніч для сну.. :) бажано красивим та приємним на дотик та аромат..

 Це чудово коли у тебе є мрії і ти їх здійснюєш, навіть якщо це дрібні творчі дрібнички чи звичайний щоденник який ти давно збиралась завести та нічк не виходило бо путнього нічого не писалося.. ;)

 Так, можу цілком імовірно сказати що серед усіх знайомих мені сатів цей був найзручніший та найприємніший у користуванні, не зважаючи на деякі негаразди які іноді трапляються з його учасниками, та перебої у роботі.

 Щиро дякую!!! За надану мені можливість зручно та приємно розміщати в інтернеті власні думки!!!!!!!!!!!!


Рецензии