Вине примэвара
Ерний негурэ нефрамэ
ФлутурА ерь , ка о панэ .
Дар ын зорь ымь дау еу сеамэ , -
Примэверий глас мэ кеамэ :
Дин кастеле ынгецате
Вифор - негру ымпэрате , -
Вынтулуй юбитул фрате ,
А рэмас пе " немынкате " :
Примэвара - Косынзянэ ,
Ушурикэ , ка о панэ ,
Де департе вине , хэт ,
Ынтре норь де виолет
Топинд фулжий де омэт ,
Ку ун Мэрцишор ла пиепт !
Мэрцишор ! Мэрцишор ! -
Флоареа Инимей , Амор ,
Драгостеа , а Веций Дор ! -
Мурмур дулче де извор ,
Куркубеу мултиколор...
Мэрцишоаре ! Мэрцишоаре !
Ын челула инимьоарей -
Чер сенин : шувой де Соаре ,
Кырд де пэсэрь кэлэтоаре ,
Ши брэндуше пе огоаре !
Свидетельство о публикации №113030210765