Скрипаль
Любов як вітер куди хоче подує
Я не завідую нікому на любов
Там різні краски почуттів печаль і радість
Пр
Емоції ідуть завжди від серця
І ти коханна ці несеш, чарівні звуки
Я скрипка ти скрипаль мелодія твоя
Мелодія любові чи розлуки
А я тебе люблю і буду повторяти
Щасливі про любов співають всі пісні
Ьула любов і перша нещаслива
Була вогонь стала сльоза і пустота
Я все забуду все що не зрослося
Усе начну з нуля лише люби
Довіритись боюсь щоб не прийшлося
Знов будувати зламане життя
Пр 2р
Свидетельство о публикации №113030105197