Мiй коханний

Чому нiченька коротка
Та вуста мої нiмi
Чом не чую голосу солодкого
Що туманить розум мiй
Чом не бачу тих очей
Що вiдвiдали страждання
Не вiдчую нiжностi обiйм
Поцiлункiв смак жаданний
Прилечу неначе пташка
Заспiваю голосно пiсень
Ти чекай, мiй любий сокiл
На той свiтлий, дивний день.
28.02.2013


Рецензии