У мандрах

У мандри збираємось радо,
Все в світі побачить кортить,
Послухавши мудрі поради,
Всі їх забуваєм за мить.

Бо тягне вперед нас дорога
У ще невідомі краї,
Надіючись тільки на Бога,
Прискорюєм кроки свої.

Ми віримо в щиру привітність
Тамтешніх незнаних людей,
У нашу із ними сумісність
В сповіданні добрих ідей.

Розплющивши широко очі,
П`янієм від бачених див,
Та сниться чомусь нам щоночі
Земля, де малим ще ходив.
19.04.03.


Рецензии