Ну, що попались

Ну, що попались на гарячім,
І руки загребущії тремтять,
На рилі впевненім свинячім
Очиці з переляку не мигтять.

Колись впіймаємо і решту,
Що теж присвоїла чуже майно,
Якщо уникне хтось арешту,
Розплата прийде все одно.

За ауру підступності й свавілля,
Яку наводили серед людей,
З прокляттям справивши весілля,
Одержать біди для своїх дітей.

І врешті третє покоління
У горі прокляне своїх дідів
За силу злісного уміння,
За нечестивість дій, думок і слів.
10.04.03.


Рецензии