Благодать

Чекаю, страждаю і плачу,
Чи врешті зустріну любов,
Та мабуть її не побачу,
Бо розпач я тільки знайшов.

Чекаючи дива любові,
Роз`ятрив я душу свою,
Розраду шукаю у слові,
Як хтось перемоги в бою.

Напевно вже доля такая –
Взаємність в любові шукать,
Маріє, Маріє святая,
Пошли цю мені благодать.
23.02.03.


Рецензии