Вправнi хлопцi

У двадцятому столітті
В тридцять сьомім році
Народилися у світі
Дуже вправні хлопці.

Їх дитинство – війни й голод,
Поруч тільки мати,
Батька вбив підступний ворог,
Важко виживати.

Безгрошів`я, зубожіння,
Босоніж до школи,
Виручало їх уміння –
Не ридать ніколи.

Все навчилися робити
Розумом й руками,
Вправним легше в світі жити
Навіть з ворогами.

На цей світ я народився
В тридцять сьомім році,
Тож і я всьому учився,
Як всі вправні хлопці.
22.01.03.


Рецензии