Я не хочу...

Я не хочу ні срібла,ні злата,
Жодних в світі скарбів я не хочу!
Щоби світло ввійшло в нашу хату...
"Я кохаю!"-тебе я шепочу.

Нас с тобою багато єднає-
Вірші,мрія,та погляд на речі.
І серденько моє так палає
Коли руки кладеш ти на плечі.

Нехай люди хоч що там говорять-
Мені байдуже,їх це розваги.
До життя нам кохання приходе,
Лиш йому надаю перевагу!

Я кохаю тебе,мій єдиний,
Я кохаю до неба,без тями.
Моє щастя,я квітну калиной,
В твої очі лише тільки гляну.


Рецензии
Очень красивое стихотворение!
Желаю вам дальнейших творческих успехов!

Фелисеева Анна Андреевна   28.02.2013 20:33     Заявить о нарушении
Спасибо,Аннушка!Доброй весны Вам,теплого
лета,любви и Вдохновения!

Лёля Панарина   28.02.2013 21:03   Заявить о нарушении