Один лиш день...
Весела, юна, радісна і щира,
Примчить до нас на лебединих крилах
Чарівна і так бажана ВЕСНА!
Лети скоріш, ріднесенька, лети!
Ми зачекались і тепла, і ласки,
Бо навесні, як діти, вірим в казку,
В досягнення найвищої мети...
Чекаєм тебе, Веснонько! Лети-и-и-и......
Свидетельство о публикации №113022805756