Iронiчно-саркастично

...фіалки красиві, волошки - сині,
    в моєму серці ж.. селяться свині...

...соняшник смачний, чорнобривці барвисті,
     сни ж із тобою щирі та чисті...

...сонце у небі удень, зірки - уночі,
  бачу чудовий пень, та дістаю калачі ;)))...


Рецензии