Енлео
Над нашими полями,
Забрів п`янюга за село
І впав в житах без тями.
Його прибульці підняли
До себе у машину
І проби крові узяли,
Щоб смерті взнать причину.
Й зробили висновок такий,
Що спирт тече по венах,
Що вимирає рід людський
На всіх земних теренах.
І полетіли геть собі
В країну енлеову,
Алкаш проспався й на обід
Напивсь спиртного знову.
29.06.03.
Свидетельство о публикации №113022802065