Горобцi

Цвірінькають щосили горобці,
Радіють, що життя триває,
Хоч кажуть нині мудреці:
 - Ніякого життя немає.

Жаліються, що звичне геть пішло,
Нове безжально наступає,
Що наче б-то перемагає зло,
Добро, як той туман, щезає.

Народ нове освоює життя
І вірить – зло не переможе,
Що праця, то найкраще заняття,
Що жити добре зможе кожен.

І, мабуть, праві сірі горобці,
Коли життю щодня радіють,
А не заумні наші мудреці,
Що забагато розуміють.
29.06.03.


Рецензии