Гумор

У цьому великому світі
Чимало пройшли ми доріг,
Нам сум розставляв чорні сіті,
Врятовував гумор та сміх.

Хапало нас лихо за рогом,
Ловило  нас горе вночі,
Та вірили – десь за порогом
Ми знайдемо щастя ключі.

Завжди ми сміялись із себе,
Кидали невдачі в сміття,
Ми знали, що плакать не треба,
Що гумор, то світоч життя.

У цьому великому світі
Без гумору нам не прожить,
Бо розпач впіймає у сіті
Й безвихідь доб`є нас умить.
18.06.03.


Рецензии