Хтось бережком блукае

Хтось бережком блукає

Тихенько вітер віє,
Ріка у даль біжить,
Навкруг все зеленіє
І сонечко блищить.

Хтось бережком блукає,
Високу мне траву,
Напевно-що шукає
Уявне на яву.

Долає перешкоди
Із мороку кущів,
Із доброї колоди,
Що хоче щоб він сів.

Вона в дуплі сховала
Непевності змію,
Щоб скуштував хтось жала,
Злу доленьку свою.

Та той, що все блукає,
Колоду обійшов,
Підступність, певно, знає
Легких в житті умов.

Тихенько вітер віє,
Зникає в травах слід,
Чи хтось із нас не мріє
Про кращий білий світ.

Замріяне прекрасне
Чи зможемо знайти?
Чи прагнення не згасне
В досягненні мети?

Хтось бережком блукає,
Високу мне траву,
Напевно, ще шукає
Уявне на яву.
06.06.03.


Рецензии