Свiчка

Засвітити краще свічку,
А ніж лаяти пітьму,
У бандитську темну нічку
Залишатись самому.

Мо` на свічку хтось загляне,
Ніч щоб разом пережить,
Пісню весело затягне,
Щоби сонце розбудить.

Бо гуртом, як кажуть люди,
Навіть батька легше бить,
Запалімо ж свічки всюди,
Темне зло нехай згорить.

Тож гуртуймося, братове,
Свічки правди запалить,
Щоб життя прийшло чудове
Клан бандитський засвітить.
29.05.03.


Рецензии