Пам ять

Пам`ять

Манить, чарує, шепоче,
Душу доводить до сліз
Все, що забутись не хоче,
Що пам`ятаємо скрізь.

Радість дитинства і маму,
Рідний вишневий садок,
Першу любовную драму,
Рідної хати димок.

Руку ласкаву й сувору,
Татів пекучий тютюн,
Вперше пішли як із двору,
Щоб мандрувать по життю.

Роси холодні ранкові,
Сіна п`янкий аромат,
Мамині пісні чудові,
Мудрість традицій та свят.

Горе, розлука навіки,
Пустка в оселі батьків,
Стулені смертю повіки,
Розмах здивованих брів.

Прикрі невдачі та зради,
Біль за байдужість і страх,
Добрі та мудрі поради,
Діти малі на руках.

Все, що було колись з нами,
Збіркою є відчуттів,
Нашими править думками,
Вчинками й щирістю слів.

Пам`ятне тихо шепоче,
Нас не лишає й на мить,
Плаче, сумує, регоче,
Все научає як жить.
27.05.03.


Рецензии