Село

Народжуються генії,
Як правило, в селі,
Кінчаються їх тернії
У місті, у землі.

Село то є для нації
Скарбниця всіх чеснот,
Для самобутності її
Надійніший оплот.

Там мудрість і веселий сміх
Долає глупство й злість,
Там віри вистачить на всіх
В майбутню добру вість.
17.05.03.


Рецензии