Колона

Із мармуру і золота
Колона височить,
Навколо юнь наколота,
Яка не хоче жить.

Старцюють безпритульнії
І діти, і старі,
Бажають сколупнуть її
Й продать на сухарі.

Блукають тут зневірені,
Щоб покінчить з життям,
В безвихідь всі занурені
Шукають забуття.

Колона та бездушная
Аж до небес стирчить,
Вся біла і холодная
На сонечку блищить.

Як символ влади нашої,
Глухої до людей,
І нам не бачить кращої
В час кланових сімей.
17.05.03.


Рецензии