Минуле

В хаосі пам`яті зникло усе,
Що відбувалось в минулому,
Душу провини мов п`явка та ссе,
Зникле чи якось затулимо.

Казку напишемо з наших понять,
Наче прозріння нам блимнуло,
Будем брехнею в минуле стрілять,
Щоби на нас воно гримнуло.
06.05.03.


Рецензии