Профiстиль

Набір зарозумілих порівнянь
Та покруч слів без ритму і без рим –
Це профістиль віршованих надбань,
Нашкрябаних за правилом чудним :
Високий стиль поезій культ-еліти
Ще не дано народу зрозуміти,
Бо в масі не доріс він до еліт,
Щоби сприймать їх розумовий світ.
01.05.03.


Рецензии