Твоя постать

Твоя постать, здається, майнула
Серед натовпу інших людей,
Я покликав – ти, мабуть, не чула,
Бо з моїх десь пропала очей.

Ти б відразу мене пригадала,
Пам`ятаєш, тебе я зустрів,
Як осіннєє листя палало
І я в парку на тебе набрів.

Ти з подружками йшла і сміялась,
А я квітку тобі дарував,
Ти ж від неї чогось відмовлялась
І я довго тебе умовляв.

Із тих пір я тебе все шукаю
І не можу зустріти ніяк,
Що робити тепер я не знаю
І чи довго блукатиму так.
28.04.03.


Рецензии